Periodiek onderhoud

Wij houden van onderhouden!
Wij leveren de hoogste kwaliteit met veel zorg voor het behoud van uw bezittingen. Er wordt rekening gehouden met de verschillende soorten meubels en materialen, zoals wand-, raam-, en plafondbekleding, stoffering en vloerbedekking. Alles vraagt om een specifieke behandeling. Wij werken met de modernste reinigingsmethoden, -technieken en -producten.*** Op basis van onze brede vakkennis en jarenlange ervaring geven wij u graag een advies op maat.

Wij kijken naar individuele situaties, en maken schoon met oog voor de dagelijkse gang van zaken. Dit betekent dat wij verder gaan dan de gebruikelijke werkprogramma’s of bestekeisen. Wij steken tijd in wat op dat moment de meeste aandacht vraagt.

*** Wij reinigen met de modernste technieken en producten.

Contact opnemen

Onderhouden is overhouden
Samen met u bespreken wij de planning voor periodieke schoonmaak. We bekijken de situatie, wat er precies schoongemaakt dient te worden en zullen u, zo nodig hierin adviseren. Zodra de details zijn afgestemd, zoeken wij voor u naar een passende medewerker.

Onderhoud is maatwerk
Elke locatie vraagt om een eigen behoefte. Wij komen graag bij u langs om de situatie in te schatten, zodat wij de prijs persoonlijk kunnen afstemmen op uw wensen en de te onderhouden ruimtes.

Deze dienstverlening bieden wij u natuurlijk in combinatie met, maar ook los van onze andere activiteiten aan.


Notice: Trying to get property of non-object in /opt/bitnami/apps/wordpress/htdocs/wp-content/themes/rob/cursus_single.php on line 290