Glas- en gevelreiniging

Wij beschikken over de meest innovatieve telewas-installatie voor glasbewassing, waarmee wij met warm water tot wel 20 meter hoog kunnen wassen. Het gaat om het Carbo Clean Pole Wash System van Baudoin Wash–System b.v. Wij maken gebruik van verschillende opzetborstels en brug dieptes waardoor wij het beste resultaat behalen zonder dat er beschadigingen ontstaan. Door het warme water (50°C) laten alle soorten vervuiling beter en sneller los en blijven uw ramen langer stralend schoon.

Ons water verwarmen wij met het vernieuwende Aqua heating systeem - de Eco lini 25 kw/24, hybride versie met 2000 watt Elektra heating 230 volt.

Contact opnemen

Alles in tact
Met onze methode van glasbewassing komen geen ladders meer te pas. Hierdoor blijven uw plantenborders onbelopen en uw schilderwerk onbeschadigd. Dit is een enorm voordeel in vergelijking tot traditionele manieren van glasbewassing.

De omvang
Het Carbo Clean Pole Wash System is ontwikkeld voor het wassen van ramen, inclusief directe omlijsting en vensterbanken. Het kan echter ook worden toegepast voor de reiniging van gladde geveldelen, zoals trespa, overheaddeuren, gemoffelde aluminium gevelbeplating en meer.

Het milieu
Onze methode van glasbewassing is vrij van chemische middelen. Daarbij maken wij ons osmose water zelf met de waterfilter machine van Baudoin Wash-Systems – een garantie voor het wassen met schoon water dat zorgt voor een zichtbaar grondigere reiniging.

De reiniging met behulp van het Carbo Clean Pole Wash System is veiliger, grondiger en duurzamer. Toch kunnen we telescoopbewassing aanbieden voor zeer aantrekkelijke prijzen. Tegelijkertijd kunnen wij de reiniging van de binnenkant van uw pand verzorgen, voor een minstens even interessant tarief.

Deze dienstverlening bieden wij u natuurlijk in combinatie met, maar ook los van onze andere activiteiten aan.


Notice: Trying to get property of non-object in /opt/bitnami/apps/wordpress/htdocs/wp-content/themes/rob/cursus_single.php on line 290