Klanten

Wij doen al meerdere jaren zaken met Schoonmaakbedrijf Rob van Alem en dit bevalt ons buitengewoon goed. Wij zijn een installatiebedrijf waar veel goederen in- en uitgaan en waar regelmatig monteurs vanuit het magazijn de kantoren in- en uitlopen. Hierbij wordt veel stof en vuil verplaatst. Dit is een uitdaging voor ieder schoonmaakbedrijf, daar er de juiste aandacht aan gegeven dient te worden. Hun medewerkers maken naar alle tevredenheid schoon. Daarnaast zijn wij erg tevreden over de service die het bedrijf verleent. Indien we iets geregeld willen hebben buiten de reguliere diensten om, wordt het na één telefoontje direct opgelost. Geen uitdaging is hun vreemd. Ons pand wordt altijd keurig schoongemaakt en gehouden.

Rob van Alem Schoonmaakbedrijf is een bedrijf dat niet alleen past in onze visie waarin wij eisen dat al onze leveranciers zowel ecologisch, economisch als sociale duurzaamheid hoog in het vaandel hebben, maar ook een bedrijf waar wij inmiddels alle vertrouwen in hebben gekregen door de perfecte wijze van uitvoering van de werkzaamheden en ze altijd klaar staan op momenten wanneer wij ze nodig hebben. En dat ze een positieve invloed hebben op hun werkterrein bewijzen onze klanten die regelmatig een compliment maken over de schone staat van ons gebouw.

Schoonmaakbedrijf Rob van Alem doet wat het zegt. Korte lijnen staan centraal waardoor er bij vragen of opmerkingen snel contact opgenomen wordt. Op deze manier zeer prettig om mee samen te werken.