Over ons

Ons bedrijf is in 1983 opgericht door Rob van Alem en sinds 2008 is ook mijn vrouw Miranda van Alem mede verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering. Je treft ons overal aan – op kantoor en op locatie, samen of alleen. Onze dochter Ichelle van Alem is sinds 2017 ook actief in ons bedrijf. Wij zijn zeer gepassioneerd bezig met ons werk, en dat vertaalt zich door in het hele bedrijf. Iedereen zet zich daar waar nodig ten volste in. Dit maakt ons bedrijf persoonlijk en zeer flexibel inzetbaar.

Wij vullen elkaar perfect aan. Rob is verantwoordelijk voor het klantencontact, de specialistische werkzaamheden en de interne bedrijfsvoering. Miranda is de drijvende kracht op de werkvloer, daar waar wij kantoren onderhouden, op het gebied van schoonmaak en veiligheid. Samen onderhouden wij het contact met de medewerkers.

Het schoonmaken en -houden van bedrijfspanden en kantoren is onze core business. Ook bieden wij andere schoonmaak-, reinigings- en onderhoudsdiensten aan voor bedrijven en particulieren, in combinatie of los.

Weliswaar zijn wij kleiner dan de regionale bedrijven, maar onze dienstverlening is daar niet minder uitvoerig door. Wij kunnen zelfs zeer snel schakelen, vanwege de korte communicatielijnen en flexibiliteit van ons team.

V.l.n.r. Miranda van Alem, Ichelle van Alem, Rob van Alem