Dagelijks onderhoud

Het schoonmaken en schoonhouden van bedrijfspanden en kantoren is onze core business. Wij zijn een klein team met veel expertise, ervaring en een pragmatische manier van schoonmaken. Hierdoor leveren wij de hoogste kwaliteit tegen een goede en eerlijke prijs. Klein- of grootonderhoud, éénmalig of periodiek – wij zijn flexibel inzetbaar om zo in te spelen op de onvoorziene behoefte van elke klant.

Uw zorg, onze passie!
Wij werken altijd met de modernste en milieuvriendelijke middelen en materialen. Bovendien is de communicatie binnen onze compacte organisatie kort en direct. U kunt ten alle tijden uw extra wensen aan ons kenbaar maken. Van dagelijkse schoonmaak tot toiletreiniging en levering van hygiëneartikelen tot afvalverzorging. Wij zoeken naar een geschikte kandidaat die past bij uw organisatie en werken al onze medewerkers zelf in. Door tussentijdse aansturing en motivatie van onze medewerkers blijft onze dienstverlening altijd op het hoogste niveau.

Wij kijken naar individuele situaties en maken schoon met oog voor de dagelijkse gang van zaken. Dit betekent dat wij verder gaan dan de gebruikelijke werkprogramma’s of bestekeisen. Wij steken tijd in wat op dat moment de meeste aandacht vraagt.

Schoonmaak is maatwerk
Bent u benieuwd hoe wij u de zorg van schoonmaak uit handen kunnen nemen? Neemt u dan contact op met ons op voor een advies op maat.

Deze dienstverlening bieden wij u natuurlijk in combinatie met, maar ook los van onze activiteiten aan.